Günün Sözü

"Sen ey tanrılar alevi ey eliziyum kızı Biz mabedine gideriz mest olmuş halde senin Adetin ayırdığı şeyler hep sihrinde gizlenir Daima kardeş olur insanlar gölgende senin Medeniyet insanlığa güneş gibi nur saçar Bilgimizin ışıkları karanlıkta yol açar Bu yol bizi mutluluğun kucağına götürür Neş’e ile bağlı dostluk insanlığı yürütür Kardeş olun ey insanlar bunu ister tanrımız Bu dünyada her şey geçer en son sana dost kalır İnsanlığa doğruluğa göğsünü aç korkmadan Hür doğmuştur insanoğlu hür yaşamak hakkıdır"

10 Temmuz 2014 Perşembe

YILIN EN ŞANSLI BURÇLARI


2014 yılı  Temmuz  ayının ortasından itibaren çok hızlı ve ateşli geçmeye başlayacak. İyicil gezegen Jüpiter Aslan burcuna geçiş yapacak. Jüpiter tüm şansı, bereketi ve başarıyı ilk başta burcu ve yükseleni Aslan olanlara sunacak. Hayatlarında inanılmaz güzel şeyler yaşayabilirler. Şansın hemen yanında olduğunu hissedecekler. Dilekleri, umdukları, hayalleri gerçekleşecek. Aslan ateş grubu bir burçtur. Diğer ateş gurubu burçları da çok iyi etkileyecek. Yani Koç ve Yay. Oldukça iyi bir yıl bekliyor onları da. Sonra dost grup olan hava burçları bu etkiden yararlanacak. Terazi, İkizler ve Kova. Doğum haritasında ateş ve hava gurubunda yıldızları olanlar da tabii ki bundan iyi etkilenir. Ayrıca yükselen burcu da bu burçlardan biriyse olumludur. Tabii ki diğer burçlar da doğum haritalarındaki etkilere göre Jüpiter Aslan burcu geçişinden yararlanacaklar. Etkisi biraz daha zayıf olacak sadece.
Jüpiter Aslan demek: Büyük aşklar demektir. Hayalini kurduğunuz mükemmel romantik ve ateşli bir aşkla karşılaşabilirsiniz.
Jüpiter Aslan demek: Büyük şans demektir. Şansınıza bu dönemde güvenebilirsiniz.
Jüpiter Aslan demek: Çocuklarla ilgili çok güzel gelişmeler demektir.
Jüpiter Aslan demek: Büyük başarılara imza atmak demektir, çünkü özgüven çok yükselir.
Jüpiter Aslan demek:  Kendimizi mutlu olmaya adayacağımız bir yıl demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder