Günün Sözü

"Sen ey tanrılar alevi ey eliziyum kızı Biz mabedine gideriz mest olmuş halde senin Adetin ayırdığı şeyler hep sihrinde gizlenir Daima kardeş olur insanlar gölgende senin Medeniyet insanlığa güneş gibi nur saçar Bilgimizin ışıkları karanlıkta yol açar Bu yol bizi mutluluğun kucağına götürür Neş’e ile bağlı dostluk insanlığı yürütür Kardeş olun ey insanlar bunu ister tanrımız Bu dünyada her şey geçer en son sana dost kalır İnsanlığa doğruluğa göğsünü aç korkmadan Hür doğmuştur insanoğlu hür yaşamak hakkıdır"

2 Temmuz 2014 Çarşamba

EVRENİN GÖZ KIRPIŞLARI

Bak Ne Kadar Şanslı Ve Bereketlisin !

Sevgi;sen ona gittikçe çoğalandır.Eğer onun sana gelmesini istersen o sana koşa koşa gelir.İş istemeyi bilmektedir.Peki istediğin her şey gerçekleşmekte midir?Bu sorunun cevabı hep sendedir.Ne kadar çok verirsen,o kadar çok alırsın.Ne kadar çok affedersen o kadar çok affedilirsin.Kalbine hapsettiğin her şeyi ne kadar çok özgür bırakırsan o kadar çok özgür kalırsın.Tüm mesele; gönülden gönüle tertemiz bir niyet köprüsü kurmaktır.Eğer bu köprüyü sağlam tutarsan;hep mutluluğa koşarsın..
Hakkında söylenilen olumsuz her şeyi unutmalısın.Sen eğer 



Sevgi Basamağı

 Aylardır yaşadıklarına anlam veremeyen genç kadın, sormaya ve dua etmeye başladı.
Bu durumdan nasıl kurtulacağım? Allah'ım lütfen yardım et ! Koruman, rehberliğin ve yardımların için teşekkür ederim. Yürekten teşekkür ederim.
Ve evren ona göz kırptı.. Karşısına işte bu yazı çıktı.. 


Yazının devamı için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder