Günün Sözü

"Sen ey tanrılar alevi ey eliziyum kızı Biz mabedine gideriz mest olmuş halde senin Adetin ayırdığı şeyler hep sihrinde gizlenir Daima kardeş olur insanlar gölgende senin Medeniyet insanlığa güneş gibi nur saçar Bilgimizin ışıkları karanlıkta yol açar Bu yol bizi mutluluğun kucağına götürür Neş’e ile bağlı dostluk insanlığı yürütür Kardeş olun ey insanlar bunu ister tanrımız Bu dünyada her şey geçer en son sana dost kalır İnsanlığa doğruluğa göğsünü aç korkmadan Hür doğmuştur insanoğlu hür yaşamak hakkıdır"

14 Temmuz 2014 Pazartesi

SAF SEVGİNİN GÜCÜ



29 yıl boyunca yaptığı yoğun araştırmasının ardından yazdığı Power vs. Force kitabında Dr. David Hawkins söyle söylemiş:

"Her şeyiyle birbirine bağlı olan bu evrende, kendi bireysel yaşamlarımızda edindiğimiz her bir gelişme, dünyayı herkes için geliştirir. Hepimiz insanlığın kolektif bilinç okyanusunda yüzüyoruz, o yüzden içine kattığımız her bir kazanç bize geri dönüyor. Hepimiz hayatı kazanma çabalarımızla, kaldırma kuvvetine katkıda bulunuyoruz. Senin için iyi olanın, benim için de iyi olduğu artık bilimsel bir gerçek.
...
Pozitif olan, başkalarını yargılamaktan uzak yaşayan bir insanın yaydığı enerji, düşük titreşim seviyesindeki 90,000 insanın yaydığı negatif enerjinin etkilerini dengelemekte.

Saf sevgiyi hisseden ve tüm varoluşa saygı duyan bir insanın yaydığı enerji, düşük titreşim seviyesindeki 750,000 insanın yaydığı negatif enerjinin etkilerini dengelemekte."

Yani, sadece kendi titreşim düzeyimiz üzerinde çalışarak; sevgi, şefkat, anlayış hasletlerimizi güçlendirerek, dünyanın herhangi bir yerindeki düşük titreşim seviyesinde yaşayan; utanç, öfke, nefret, çaresizlik, depresyon duygularına saplanmış 90,000 kişiyi iyileştirebilmekteyiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder