Günün Sözü

"Sen ey tanrılar alevi ey eliziyum kızı Biz mabedine gideriz mest olmuş halde senin Adetin ayırdığı şeyler hep sihrinde gizlenir Daima kardeş olur insanlar gölgende senin Medeniyet insanlığa güneş gibi nur saçar Bilgimizin ışıkları karanlıkta yol açar Bu yol bizi mutluluğun kucağına götürür Neş’e ile bağlı dostluk insanlığı yürütür Kardeş olun ey insanlar bunu ister tanrımız Bu dünyada her şey geçer en son sana dost kalır İnsanlığa doğruluğa göğsünü aç korkmadan Hür doğmuştur insanoğlu hür yaşamak hakkıdır"

8 Temmuz 2014 Salı

Haftalık Astrolojik Yorumlar

7 TEMMUZ- 13 TEMMUZ  HAFTASI ( OĞLAK  DOLUNAYI )
Bu  haftaya ilk olarak 8 Temmuz da oluşan uranüs , güneş etkileşimiyle başlıyoruz. Buda bize bir kaç gün boyunca , ani olaylara, tersliklere ve kazalara karşı dikkatli olmamız gerektiğini, söylüyor.
12 temmuz , saat 13.25 de Oğlak burcunun 20 derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay zamanı, akıl ile mantık arasında kalma ve kararlar alabilmede güçlükler yaşanabilir.Aynı zaman da, geçmişe çok takılı kalmamak, gerekir. Dolunay zamanları, farkındalıkların daha bir arttığı , içsel yaşanan şeylerin ,dışarı çıktığı  yada çıkarmak istediğimiz zamanlardır.Bazı gerginlikler ve duygusal patlamalar yaşanmasının , nedeni de budur. Yine bu dolunay da üzerimizde baskı , otorite hissettiğimiz şeyleri sorgulayıp , her türlü korkudan arınmak için , verilmiş fırsatlardır. Bu dolunay daha çok , aile, iş , kariyer gibi konuları yansıtıyor. Yengeç-Oğlak ekseninde olduğu için , aile , kariyer konuları daha çok önümüze gelecektir. Yine bu zaman da, hayatımızdaki belli şeyleri değiştirmek , inşa etmek , yeni düzenlemeler getirmek için uygun olabilir. Aynı zmanda baskı altında kalmak istemeyip, hırslı ve girişimlere kararlı olabileceğimiz, zamanlardır.
13 Temmuzda da, Merkür burç değiştirerek Yengeç burcuna geçiyor.İletişim ve yazışmalarda , fikirler ve fikir alışverişlerinde daha duygusallık, duyarlılık , hassas hareket etme eğilimindeyiz. Düşüncelerde de daha çok aile , yuva , geçmiş, kökler , vatan , kültür, aileye eve ait konular , yeme içme koruma ve güvenlik  konularında daha yoğunlaşma görülebilir. Aynı gün oluşan Mars, Venüs uyumu da, ilişkilerde, anlaşmalarda sorunları çözmek, uyum ve ahenk yakalamak, korumak için uygun günler. Mutlu , sorunsuz bir hafta daha geçmesi dileklerimle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder