Günün Sözü

"Sen ey tanrılar alevi ey eliziyum kızı Biz mabedine gideriz mest olmuş halde senin Adetin ayırdığı şeyler hep sihrinde gizlenir Daima kardeş olur insanlar gölgende senin Medeniyet insanlığa güneş gibi nur saçar Bilgimizin ışıkları karanlıkta yol açar Bu yol bizi mutluluğun kucağına götürür Neş’e ile bağlı dostluk insanlığı yürütür Kardeş olun ey insanlar bunu ister tanrımız Bu dünyada her şey geçer en son sana dost kalır İnsanlığa doğruluğa göğsünü aç korkmadan Hür doğmuştur insanoğlu hür yaşamak hakkıdır"

2 Ağustos 2014 Cumartesi

AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI




KOÇ BURCU  
Sevgili koç bu ay siz her zamankinden daha fazla sadakat, duygunuz artarak yaşamaya yoğunlaşabilirsiniz. Süre gelen bir ilişkiye yada evliliğe sahipseniz sizi bu tutumunuz partneriniz tarafından aşırı huzursuzluk gibi algılanabilir lütfen abartılı davranışlardan uzaklaşın. Aile düzeninizde artan sorumluluklarınız Çocuk sahibiyseniz bu dönem onlarla daha çok zaman geçirmeye onların psikolojisine yoğunlaşabilirsiniz. Ailenizi genişletmek isteyebilirsiniz yeni bir çocuk isteyebilir veya sürprizler bir çocuk haberi alabilirsiniz. Çocuklarınızla sorunlarınız varsa ilişkileriniz iyileşebilir, onların hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Hayattan daha fazla keyif ve zevk alabilir, ayın son iki haftası eş aile veya diğer kişilerin kaynaklarını kullanma değerlendirme ve yönetme konularında engel ve kısıtlayıcı şartlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle kredi vergi miras nafaka burs gibi konularda problemler yaşamanız, alacak ve borçlarda sıkıntıların gecikmelerin yaşanmanız karşısından sakin olmalı endişelerinizden arınmalısınız. İş ve mesleki ortamlarınızda size yararlı olan kişilerin farkında olmalısınız. Ayın 20'si ve sonrası iradenizi hemen her konuda güçlendiriyorsunuz. Bu sayede içinde bulunduğunuz sosyal iletişim ve ilişkilerinizde siz, çok güçlü ve başkalarının ihtiyaçlarına ve niyetlerine duyarlısınız. Kendi kişisel hedeflerine ulaşmak için daha fazla motive kazanıyorsunuz. Sizin çevrenize her an ayrıca duygularını  yüksek bir enerji içinde yayıyorsunuz.Kişisel değerleriniz sizin için çok önemli ve ön Planda olurken size sorulan sorulara güvenle cevap verebilir, size iş hakkında haksızlık yapılmasına da izin vermiyorsunuz Ayrıca Sizi zorlayacak kısıtlayacak yüksek meblağlı borç altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde azalmalar bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Her halükarda başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken veya yönetirken daha sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olmanız şart. Yatırım ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz, bütçenizi yeniden planlamanız sizin yararınıza olacaktır.  Aşkta, hayatınızın huzuru için gizemli davranışlardan kaçınmalısınız. Spor veya yaratıcılık içeren temalarda, sahnede, kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  



BOĞA BURCU  
Sevgili boğa bu ay iş hayatınızda sık sık başkalarına hizmet veren ve destekleyen bir konumda kendinizi bulabilirsiniz. İşyerinde unvan görev-yer değişiklikleri yaşayabilirsiniz. 11 Ağustos dolunayla birlikte Çalışma ilişkilerinde astlarla gerginlikler uyumsuzluklar çıkabilir, dikkatli olun. Siz acıya daha duyarlı ve başkaları için daha fazla şefkat vermeyi seven ruhen besleniyorsunuz. Başkalarının bağışlayıcı ve kendinizi öfkeli olmaktan arınmalısınız. Özel ilişkilerinizin sınanacağı bir döneme giriyorsunuz. Var olan ilişki ve işbirliklerini bir adım ileri götürebilirsiniz; evlenebilir iş ortaklığı kurabilirsiniz. Ancak bunun için sabırlı gayretli olmalı, sorumluluklarınızın farkında olmanız şart. Eğer bu dönem ihtiyaçlarınız ile temasa değilseniz, ancak bazı karışıklık olabilir. Ayın ilk haftası ilişkiler ciddiyet kazanabilir. İlişkilerde maddi konular, hayatın gerçekleri öne çıkabilir.  Seyahatlerde, yurt dışında veya eğitim aldığınız yerde aradığınız kişiyle karşılaşabilirsiniz. Aşk yanında kıskançlığı ve yoğun duyguları da beraber getirir unutmayın, dikkatli olun! Motivasyon önce hakkında tutkulu olan şeyler için Yeniden yönlendirilmesi hayatınızı bir sonucu olarak gerekli. Bazıları için bu bir eşin iş karışıklık bir zaman olabilir. Ayrıca bu dönem sevinçlerinizin  bazı anlar sizi manevi anlamda huzurla yoğunlaştırılacak  ve yakın çevrenizde, zorluklar  yaşayan kişilere karşı yardımcı olacaksınız. Gayrimenkulden emlak işlerinden kazanç sağlayabilirsiniz. Evinizde vakit geçirmekten daha çok keyif ve huzur alabilirsiniz. Evinizin enerjisi yükseliyor. Bu dönem sizi ziyarete gelen kişiler ve evinize gelen misafirleriniz artabilir. Aile büyükleriyle daha sık bir arada zaman geçirmek isteyerek gerer onların varlığına daha çok şükredebilirsiniz. Aşk yaşamınızda partnerinizle bazı anlarda yaşanan zorluklar başkalarının ihtiyaçlarına kendinizi hassaslaşmış ve olayların üzerine giden bir kişi olarak göstermemeye titiz davranmalısınız. Evliyseniz eşinizden yanan güven duygunuzu hafife almayın. Evinizde tadilat yaparak yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz. 

İKİZLER BURCU 
Sevgili ikizler bu ay hem iş yaşamında hem de gündelik hayatta iş ve sorumluluklarınızın artacağı bir sürece giriyorsunuz ortak bir iş yapıyorsanız ortamınızla ilişkilerinizin testten geçecek. Artık sizi rahatsız eden konuları içinizde bastırmak yerine açıkça söylemek ruhsal baskıdan kurtulmanıza olumlu, etki oluşturacak çalıştığınız iş yerinde sizi zorlayan, daha çok çalışmanızı gerektiren iş ve sorumluluklar üstlenebilirsiniz. İş ve projeleri tamamlamakta, hızla sonuçlandırmakta kendinizi yorgun hissederek 13/14/15 Ağustos günlerinde zorlanabilirsiniz. Bunun yanında üstlendiğiniz iş ve sorumluluklarınız adına endişeleriniz yersiz kendinize güvendiğinizi yöneticilerinize hissettirmekten çekilmezseniz iş ve kariyer geleceğinize yönelik önemli başarılarda elde edebilirsiniz. İş haricinde eğitim ve öğrenimle ilgili yeni girişimlerde buluna bilirsiniz ayrıca iş hayatınızda Başkalarına hizmet ve destek vermek gerektiren şartlar gündeminizde daha fazla ön planda olmanıza etki ederken daha fazla dikkat çekmenizden etki edebilir. Sahip olduğunuz emlak işleriniz Varsa bazı pürüzler yaşamanız olası alım satım yada kiralama işlerinizde anlaşmalara karşı dikkatli olmalısınız.10 Ağustos dolunay kova burcunda sizi şansınız ve aşk hayatınız adına cesaret kazanmanız yönünde etkiliyor. Günlük yaşamınızda sağlık ve beslenme düzenli olmanız, yaşamınızı belli bir rutine oturtmak sizin yararınıza olacaktır.Eğitim almak, yazmak, kedinizi ayın 20/21/22 günleri ve sonrası için daha kolay gelişirsen öğrenmeye karşı konsatirasyonunuz da artıyor aile içi iletişim ve ilişkileriniz yakınlarla ve kardeşlerle olan sorunları aşmak aranızı düzeltmek daha net fikir alışverişlerinde bulunmak için güzel bir döneme giriyorsunuz! 25 ağustos yeni ay başak burcunda sizi Çevrenize karşı daha duyarlı ilgili ve cömert olmanız konusunda olumlu etkiliyor. Bunun yanında düşünce ve söylemlerinizde fazla ben merkezli olmaktan kaçını ayrıca maddi konularınızda Kardeşinizin hayatında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yakınlarla ortak işler kurulabilir, kazanımlar sağlanabilir. Özellikle dava ve anlaşmalarda, ortaklıklarda, rekabet yaratan konularda uzlaşmaya ayın 27/28/29 günlerinde varabilirsiniz. Geleceğe ilişkin yeni planlar ve fikirler oluşturma açıksınız. Aşk yaşamı ve flörtler bir ay boyunca sizin için oldukça etkili yalnızsanız sosyalleşin, arkadaşlarınızdan aldığınız davetleri yeni insanlar tanımak için değerlendirin. 

YENGEÇ BURCU
Sevgili yengeç bu ay bu ay yapmayı istediğiniz her iş ve isteğinizde daha kalıcı olmayı isteyeceksiniz. İş ortamlarınızda olan ve size karşı ilgisini beli etmeyen kişilere karşı biraz daha, ilgi merkezi olmayı isteyerek iletişim kuracaksınız. Hayat şu anda biraz ışıltı var. Eğer değişiklik yapmak ve yeni alışkanlıklarını uygulamak için yaratıcı yollar bulmak istiyoruz. Hayat şu anda biraz ışıltı var. Eğer değişiklik yapmak ve yeni alışkanlıklarını uygulamak için yaratıcı yollar bulmak istiyoruz. 9 ağustos güneş Satürn'ün karesi sizi Sabit başarı hırsına sokacak siz yaptığınız işlerde hırs değil azimli olmaya konsantre olmalısınız.19 Ağustos gerek sosyal gerekse duygusal yaşamınızda şimdinin güçlüne odaklanırsanız Olumlu, enerjilerinizi yükseltip, yeni bir güç kazanabilirsiniz. Duygularınızın farkında olun hayattan ve her anınızdan zevk almaya özen gösterin.10 Ağustos dolunay kova burcunda sizi hizmet etiğiniz iş ve kişiler, konusunda etkiliyor özellikle evinizde yada işyerinizde, size hizmet eden kişiler adına önemli değişimler yaşayıp ser değişimler yaşayabilirsiniz. Kendinizden asla taviz vermeyin işinize sebat ve özveri ile hedeflerinize peşinde olursanız Sizin başarı yolunuz açık sosyal yaşamınızda Çok özgürlük odaklı, her zaman ne olursa olsun, ne isterseniz yapmanız .gereken  tek şey kendinize güven duymak olmalı,iş ve mesleki ilişkileriniz adına sizin gibi düşünenlerle olamanın  tadını çıkarın.Düzenli bir aile hayatına sahip seniz yaşam enerjinizi çocuklarınıza harcamanız gerekebilir. Çocuk sahibi olmayanlarda olmak için girişimde bulunabilir. Ayın son haftası yeni ay başak burcunda sizi keyif veren hobi sanat spor aktivitelerine daha fazla ağırlık vermek yönünde olumlu etkiliyor. Siz duygusal kendinin kontrollünün farkında takdir seven - kendini çalışmalarında pratik olmaya hazırlayan ve çevresindeki diğer kişileri olduğu gibi kabullenen bunun için kendini zorlamayan kişi olduğunuzun da farkında olan bir kişiliksiniz. Maddi beklentilerinizde ayın 14/15/16/17/18 günlerinde parasala alış veriş içinde olacağınız kişilere karşı, biraz hoşgörülü olmaya çalışın. Kazancınızı sahip olduğunuz kaynakları artırma, büyütme fırsatını yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılar, eğitim işleriniz ve hedefleriniz konusunda ve işleriniz adına basın-medya-reklamla ilgili işlerde yeni gelir ve iş fırsatları yakalayabilirsiniz. İş gelirinizi artırabilirsiniz. Paranızı bütçenizi daha iyi değerlendirme fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Öz değerinizi artırmak, yeteneklerinizi geliştirmek için güzel bir döneme giriyorsunuz! Sahip olduğunuz maddi manevi değerleri yaratıcılığınızı daha verimli etkin kullanabilirsiniz. Cebinizdeki paranın bereketi artıyor. Kendi paranızı kazanmak için girişimlerde netlik kazanabilir,Ayın son 10 günlük dönemi ortak iş yapıyorsanız yada ortak gelir ve giderleriniz adına belirsizlik yaşıyorsanız birlikte iş yaptığınız kişiler ile ve ortağınızla yola beraber devam edip etmeyeceğiniz netlik kazanabilir.24 Ağustos günlük yaşamınızda size heyecan Verici Bir dönem başlıyor ya da Zihninizi Yeni Fikirler üretmeniz adına hareketleniyor.Aşkta yalnız olanlar sağlam geleceği net ilişkilere başlayıp güven kazanabilirler. Sağlıkta formunuza ve beslenme düzeninize ait değişimler söz konusu. 


ASLAN BURCU 
Sevgili Aslan bu ay sosyal çevrenizdeki bazı arkadaşlarınızın size karşı davranışlarını göz ardı etmeden iletişim kurmaya özen gösterip insanların size karşı davranışlarına her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Bunu kendinize ay boyu sık sık hatırlatarak hadsizliklere karşı duyarsız kalmayacaksınız. Ayın son haftasında gerçekleşecek Yeni Ay; iş, kariyer, finansal konularda inanılmaz fırsatları size sunarak ertelediğiniz bazı yatırımları gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. İş hayatınızda sahip olduğunuz imkanları sorgulayıp birlikte çalıştığınız yada yanınızda çalışan çalışma arkadaşlarınız veya yönettiğiniz insanlarla ilgili uzun zamandır yapmak istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Ayrıca kariyer ve kazancınız adına Hayattaki öncelikli amacınız, itibar ve güç kazanmak olurken otoriter ve sözünü geçiren bir kişilik sergileyerek ilgi odağı olup gün ve gün çevrenize damganızı vurmak isteyip tanınma ve güçlü olma isteği doğrultusunda hareket ederek  kendinizden emin, kararlı, etkileyici olmayı başaracaksınız. Mesleki alanda Geçmişi gözden geçirme zamanı sona erdi. Diyerek gelece odaklanıyor temel inançlarınızı yeniden gözden geçirip geçmişle bağınızı kesip, finansal durumunuzu düzene sokup ve en yakın ilişkilerinizi güçlendiriyorsunuz 10 ağustos karşıt burcunuz kova burcunda dolunay sizi iletişim'de huzursuzluklarınızı artırıp aşk ve arkadaşlıklarda şüphecilik yönünde etkileyecek dikkatli olun aşk hayatınızda tüm yollar ve yöntemler de mükemmel. Olmasa da karşınızdaki kişi adına konuşup karar vermeyin ve ben sen dengesini iyi kurun. Gecen ay burcunuza geçiş yapan Jüpiterin size vereceği destek sayesinde sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Dış görünümünüzü değiştirebilir, size fayda getirecek öne geçirecek dikkat çekecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlığınız, enerjiniz, yaşam coşkunuz artacak. Kendinizi daha iyimser neşeli, cömert ve sevgi dolu hissedebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bazı yurt dışı seyahatlere çıkabilir, farklı kültürlerle ilgili araştırma yapabilirsiniz. Çevrenizdeki arkadaşlarınız sayesinde yeni insanlar tanıyıp vizyon kazanıp kendinizi eksik hissettiğiniz yönlerinizi geliştirip, başkalarının kaynaklarından maddi acıdan fayda görüp ayrıca ayın son haftasına başak burcundaki yeni ay ailenizle ilgili kredi, miras, alacakların tahsili, vergi, nafaka vb.) faydalanma, ortak finansal sorunları aşma imkanını yakalayabilirsiniz. Aşk Hayatınız daha fazla keyif ve zevk alabilir, partnerinizle aranızdaki uyumun artmasıyla daha fazla birlikte olmaktan mutlu olacaksınız. spor veya yaratıcılık içeren temalarda, kendinizi eşinize yada sevgilinize özgürce ifade edebileceksiniz.Sağlıklı bir dönem yalnız kondisyon ve spora önem vermelisiniz doğada  yürüyüşler yada  Bisiklet, kullanmak çok iyi gelecektir.İmkanlarınıza göre su sporlarıyla da ilgilenebilirsiniz. 


BAŞAK BURCU  
Sevgili başak bu ay iş ve çalışma ortamlarınızda sizi rahatsız eden her şeyden uzaklaşıp kaçmak yerine Korkularınızla ve fedakarlık getiren konularla sizin için sorun olan işlerle çalıştığınız iş düzeninizde gizli düşmanlarınızla yüzleşmek, kendi içinizde güç ve güven kazanmanıza yardımcı olacak ayrıca sizi huzursuz eden bağımlı olduğunuz kişi ilişkileri ve olaylardan arınmak, kurtulmak, ruhsal bütünlüğünüzü tamamlamak için güzel bir döneme giriyorsunuz. Maddi istekleriniz için Jüpiter'in desteğiyle ilerleyip yükseliş yaşamanız olası İş çevrenizdeki kişilerin ve size rakip olarak gördüklerinizle ve sizin hakkınızdaki düşünceleri sizin için önemsizleşiyor. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir aydasınız. Özellikle ayın ilk yarısını iyi değerlendirmelisiniz. Bu dönem pek çok bakımdan daha avantajlı olurken, iş hayatında akılcı kararlar, geleceğe yönelik somut hedefler ortaya koyabilirsiniz. Yeni ayla birlikte daha Sağduyulu olmaya özen göstermeli, ani değişiklikler ve hesapsızca harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. İş hayatınızda ayın son hafta  hukuki meseleler açısından belirsizlik, anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Aşk ve İlişkiler partnerleriniz sizin hakkınızda aldığı kararlarda oldukça hoşnut olacaksınız. Ayrıca ayın 17/18/19/20 günlerinde hayır işlerinde, sosyal sorumluluk projelerinde çalışabilirsiniz. Ayın 28/29 günlerinde, kendinizle yüzleşin iç dünyanıza dönün hesaplaşın barışın, geçmişi geride bırakıp yeniden başlamak için enerji toplayın. Kendinizle baş başa olmaktan huzur duyacağınız bir sene geçirebilirsiniz. Aile yaşantınız, aile büyükleri ve eve ait konularda, özel ve iş ilişkilerinde, eşe ortağa yönelik konularda kontrol dışı gelişen olaylar bazı fedakarlıklar yapmanıza neden olsa da aile sizin için çok önemli ayın 10/11/12 günlerinde plansız Seyahatlere kalkışmayın yoksa engeller pürüzler çıkabilir. Daha karamsar endişeli kuşkucu depresif şekilde düşünme ve kendinizi ifade etme süreci içine girebilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizde yaptığınız iş ulaşım-lojistik konular üzerineyse ayın 7/8/10 günlerinde iş kazalarına karşı çok dikkatli olmalısınız. Sosyal yaşamınızda koşulsuz iletişim ve ilişkiler içinde olmaya ayın tamamında özen gösterip sizi gevşeten, dağıtan, hayallere sürükleyen arkadaşlarla görüşmeyi tercih ediyorsunuz. Özellikle yükselen burcu Başak olanlar bu etkiyi ilişkilerinde, arkadaşlıklarında ve evlilik hayatında daha çok yaşamakta. Bu belki ilişkilerinize daha fazla merhamet ve anlayış getiriyor ve kişiliğinizi de esnetiyor. Ancak bu arada hayat yönünüz ve hedeflerinizde dağılmalar, karmaşalarla birlikte, erkek figürlerin, belki babanızla olan ilişkinizin daha belirsiz olmasına yol açıyor olabilir. Jüpiter'in hareketi, özellikle bu ay ilk yarısında oldukça sosyal olmanızı sağlayacak. Yeni ve önemli arkadaşlar edineceksiniz. Sosyal çevrenizin genişleyeceği ve keyif alacağınız dönem başlıyor 20 ağustosla birlikte. 

TERAZI BURCU  
Sevgili terazi bu ay ayın ilk haftasıyla birlikte kendinizi hafifletmiş ve özgürleşmiş hissedeceksiniz. Aylardır burcunuzda sizi yoran zorlayan Mars'tan ayrılmış olmanız sizin için enerjinizi bütçenizi düzenlemek, gelir-gider dengenizi kurmak için daha cesur ve enerjik olacaksınız. 10 ağustos dolunay sonrasındaki ilk 1 hafta en büyük amacınız iş hayatınızda var olmak ve varlığını herkese kanıtlamak olurken onu yok saymayan kalkışan kişilerle lütfen polemiğe girmeyin size kimsenin öfke yaşatmasına asla izin vermeyin. Ayrıca yurt dışı ilişkileri ile ilgili işleriniz varsa paraya dönüştürebilir. Azim sizin için en önemli şey ama dikkatli bir planlamayla birleştirilirse işe yarar. Hedeflerinizi belirleyerek, onlara ulaşmak için atacağınız adımları tek tek hesaplayın. Büyük bir fırsatı gerçeğe dönüştürmek için zamanınızı ve enerjinizi yönetmeniz gerekli. Bu, kendi işinizi kurmak, ya da iş değiştirmek için attığınız anlık bir adım değil. Bu, kendinizle ilgili özellikleri geliştirmek için kurduğunuz uzun ömürlü bir planın merkez noktası. İster kendi işinizde olsun, İsterse yeni bir alanda, artık daha fazla sorumluluk almaya hazırsınız. Geçmişte kendinizi motive etmek mesele değildi, ama şimdiki planınız, yapıcı ve profesyonel bir şekilde diğerlerini nasıl yöneteceğinizi öğrenmek olmalıdır. Yaşamın birçok alanında daha iddialı cesur kararlı güçlü hissedebilirsiniz. Rekabet gücünüz ve yaşam enerjiniz artıyor. Kendinizi ortaya koymak isteklerinizi elde etmek için savaşmanız gerekiyor. Ayın son haftasında yeni ay enerjisi sizin için bir hobiyi kazanç elde edebileceğiniz bir kaynağa çevirebilmelisiniz. Geliriniz bir maaş kadar çok olmayabilir ama yönetici becerileriniz, gelirlerinizi ve özsaygınızı arttırma potansiyeline sahip olmanıza etki ediyor. Aşk ve evlilikte huzur güven isteğiniz hat safrada artıyor. Kalbiniz boş ve yeni bir aşk istiyorsanız gerçekte yeni bir ilişkiye başlamaya ne kadar hazırsınız önce bunun üzerinde ciddi düşünmelisiniz. Duygusal mutluluklar size bulutların üzerindeymişsiniz hissini verse de, ardından gelen zorluklar buna değip değmediğini düşündürebilir. Sizin için ideal eş, hem inanışlarınızı ve değerlerinizi paylaşan, hem de iş tarzınızla toplumu ve ilişkinizi desteklediğinizi anlayabilecek biridir. Sizinle aynı fikirde olan arkadaşlarınızla ve meslektaşlarınızla olan beraberliğiniz aynı zamanda size başarı da getirecektir.Ayın tamamında iş olsun iletişimlerinden ve aşklardan kaçınmalısınız. 

AKREP BURCU  
Sevgili akrep bu ay Aceleci olmayın  hayatınızda  pek çok bakımdan ilginç ve gerilimli bir dönem olabilir.ikili ilişkilerinize rekabet getirirken, yalnız başınıza hareket etmeye istekli olmama halinizi de öne açıklıyor. Enerjinizi yapıcı bir biçimde kanal ize etmeniz, hem sizin hem de iş yaptığınız kişilere yada iş partneriniz için rahatlatıcı olacaktır. Aşk konusunda aceleci olmamalı, ilişkilerinizde sizi zorlayabilecek koşulları kabullenmelisiniz. Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız bilinçaltı dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bir dönem ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz. Hizmet sektöründen, astlarınızdan yana sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak bazılarınız harekete geçmekte zorlanabilir terfi almak iş değiştirmek hatta çalıştığınız sektörü değiştirmek, gelecek hedeflerinizi gerçekleştirmek için güzel döneme giriyorsunuz. İş sektörünüzde Tanınabilir, kendinizi toplum önünde daha iyi ifade edebilirsiniz. Aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular geri plana atılırken, daha çok toplumsal ve yüksek hedefleriniz dâhilinde hareket etmek isteyeceksiniz.  Özellikle evli olup da sorun yaşayanlar iş konularına kendilerini kaptırıp da eşlerini ihmal etmemeli. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Kariyer alanında hızla ilerleme fırsatları yakalayabilir, üstlerinizden destekler alabilirsiniz. Kaynaklarınızı kendi işinizi kurma yönünde kullanmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.Ayın12/13/13/14/15 günlerinde günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir süreçten geçmeniz olası. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız. Ayın 20/21 günlerinde Aşk hayatınız adına romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmelerle karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir ve kıskançlık hisleriniz aşırıya varmadığı sürece mutlu olabilirsiniz. Ayrıca Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız. Evli yada uzun süreli bir ilişki ile mevcut bir yaşam düzenine sahipseniz duygularınızı çok daha tutkulu direkt ve göz önünde yaşayabilirsiniz. Yalnızsanız Seyahatlerde, yurt dışında veya eğitim aldığınız yerde aradığınız kişiyle karşılaşabilirsiniz. Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek. Sağlığınıza lütfen 28/29/30 Ağustos günlerinde çok dikkat edin o günlerde uykusuz kalmayın ve sağlıklı beslenin. Öfkelerinize hâkim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon gibi konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz.  

YAY BURCU 
Sevgili yay bu ay Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek yeni bir iş, var olan işinizde büyümeye gitmek, ekstra çalışmalar yapmak ayın 10/11/12/13/14 dolunayın etkili olduğu günlerde gündeminizde olabilir. Ortağınız veya iş arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız bir işte gerilim yaşayabilir, bazı gecikme ve aksaklıklara maruz kalabilirsiniz. Aceleden ve riskten kaçınmanız gerekiyor. Ancak güçlü bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz. Temmuz sonrası Özellikle kariyeriniz adına atmanız gereken adımları kolayca atabilir, Kariyer ve hayat hedeflerinde geri dönülemez değişikliklere gidebilirsiniz. Ürettiğiniz fikirler artık sadece fikir almaklkalmayıp, birer ürüne dönüşebilir. Ofisinizi düzenleyebilir işinize yaramayan şeylerden bu dönemde kurtulabilirsiniz İşinden ayrılan yâda iş arayan yay burçları yılın ilk yarısı bulacakları işe geçici bir gözle bakabilir ve eylül gibi yeni bir işe başlayabilirler. 25 ağustos yeni ay başak burcunda sizi aile içi iletişim ve ilişkilerinizde özellikle kardeşlerinizle aranızdaki uyumsuzlukları düzeltiyor ve size sorun olan her şeyi aşmayı istiyorsunuz. Ayrıca aileye yeni bir üye katılabileceği gibi, yeni bir eve taşınmak yâda satın almak söz konusu olabilir, yapılmayı bekleyen, yarım kalmış işler için atılım yapabilir, kendiniz için yeni bir başlangıç oluşturabilirsiniz. Bazı işlerinizin yavaş ilerlemesi canınızı sıkabilir. İlişkiler yönünden ise sizden kaynaklı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Ayın 13/14/15/16 günlerinde duygularınızı çok daha tutkulu direkt ve göz önünde yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde, yurt dışında veya eğitim aldığınız yerde yeni insanlar tanıyıp sosyal ve duygusal ufkunuzu açan arkadaşlıklara başlıyorsunuz. Aşktan yana kalbinizi coşturacak bir aşka ilişkiye de başlayıp doğru ilişki seçiminde olduğunuzun fakında olabilirsiniz. Bu ay tek başınıza kalmak istemediğiniz eşiniz arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte aktivitelerde bulunmak isteyeceğiniz bir dönem Bir süredir bağlantıda olmadığınız kişilerle karşılaşabilir yeniden iletişime geçerek bağlantı kurabilirsiniz. Ayın son haftası yeni yerler görme isteği ve tatil planları hafta sonu gezileri aktiviteleriniz arasında bolca yer alacak. Arkadaşlar ile geçirilecek güzel ve neşeli tatiller, birlikte planlanacak organizasyonlar ve geziler de sizi bekliyor olabilir. Alışverişte bulunduğunuz insanları özellikle iyi tanımadığınız kişileri incelemeyi ihmal etmeyiniz. Aileniz ve yuvanızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir aile bireylerinden birinin özellikle eğitim için yer değiştirmesi gündeme gelebilir. Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek yeni bir iş, var olan işinizde büyümeye gitmek, ekstra çalışmalar  sizin için çok önemli olacak. İş arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız bir işte gerilim yaşayabilir, bazı gecikme ve aksaklıklara maruz kalabilirsiniz. Aceleden ve riskten kaçınmanız gerekiyor. Eğitim almak ve vermek, pazarlama medya işleriyle ilgilenmek, uzak yerlere gitmek, dini ve felsefi konulara yönelmek, yeni insanlar ve kültürler tanımak, ithalat-ihracat işleriyle ilgilenmek için harika bir döneme giriyorsunuz! Bu dönem içinde farklı bir şehre, ülkeye veya yaşadığınız semtten daha uzak bir yere taşınma olasılığınız yüksek. Üniversite okumak, mester programları için yurt dışına çıkmak  yabancılarla bağlantılı işler içinde yer almak için harika bir dönem. Kariyer ve hayat hedeflerinde geri dönülemez değişikliklere gidebilirsiniz. Ürettiğiniz fikirler artık sadece fikir olmakla kalmayıp, birer ürüne dönüşebilir. Ofisinizi düzenleyebilir işinize yaramayan şeylerden bu dönemde kurtulabilirsiniz. Sorunlu bir birlikteliği ciddiyete dökmek ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır. Eğer amacınız huzurlu bir yaşam sürmekse, kavga ve çatışmalardan uzak kalmaksa, o zaman önce evliliğinizi, evli değilseniz bundan sonra kuracağınız ilişkileri iyice gözden geçiriniz. Yeni başlayan birlikteliği olan yaylar evlilik konusunda aceleci davranmayın.Spora bir başlayıp bir bırakmanızın da size bir faydası yok. Sporu düzenli bir biçimde yapmaya başlamalısınız. Bel bölgenizle ilgili ağrılar ortaya çıkabilir. 



OĞLAK BURCU  
Sevgili oğlak bu ay Yeni yatırımlar ve ortaklaşa işler yoluyla maddi güce ulaşmanızı, krizleri fırsatta çevirmenizi yeni ortaklıklar kurabilmenizi,  ciddi ilişkiler yaşamanızı, sizinle bütünlük sağlayacak  kişilerle karşılaşmanızı, parasal konularda dengeli bir bütçe ayarlamanızı, aşkın sihirli gücüyle karşılaşmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşıyorsunuz. Hemen her konuda şansınız oldukça açık olacak,  kafanızın içindeki tüm soruların cevabını bulacaksınız. İç huzuru sizin için her an önemli olurken samimi olduğunuz kişilere huzurlu olabilmenin öğreti ve derslerini veriyorsunuz. Bu ay ayrıca aile bağlarınız daha da güçlenecek. Ailenize ait Miras, nafaka, burs, vergi işlemlerinde kolaylıklar fırsatlar yakalanabilir, alacak veya borçlarınızın ödeme planını yeniden düzenleme fırsatını yakalayabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmanız da başarıyı arttırıyor. Uzun zamandır ödediğiniz bir borç varsa bu ay  bundan kurtuluyorsunuz. Hedeflerinizi kararlı bir şekilde belirlerseniz; istediğiniz kazançlar için, daha baştan avantajlı duruma geçersiniz. bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz. Kendinizden şüphe etmek yerine farklılıklarınızı ortaya koymak için istekli olunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal ve alıngan olmasından kaynaklanan sorunlar gündeme gelecektir. Hatta çevrenizdeki kişiler de sizin aleyhinize davranabilir. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz. En azından, aklınızın karışmasını önlemiş olursunuz.10 Ağustos dolunay kova burcunda size etkisi enerjiniz ekip çalışmalarına, geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmeye yönelik girişimlere harcayabilirsiniz. Kalabalık gruplar arkadaş-dernek faaliyetleri içinde daha çok yer alabilirsiniz. Aşk ve flörtler, yaşamın keyif veren yönleri yaşamınızda daha çok öne çıkacak. Sosyalleşin dışarı çıkın, tiyatroya sinemaya spora gidin. Hobi faaliyetlerine ağırlık verin. Bazılarınız sevdiğiniz arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirmeye özen gösterin. Özellikle bekâr olanlar arkadaş toplantıları veya bir arkadaşları vasıtasıyla birileriyle karşılaşacak, kendilerine uygun kişilerle flört edecekler ve heyecanlı ilişkiler yaşayacaklar. 28 ağustos yeni ay başak burcunda sizi inançlarınızı yeniden yapılandırmanız konusunda oldukça olumlu etkiliyor, eski aşklarınızdan birinden alacağınız bir haber ya da aranızda olabilecek bir yakınlaşma kafanızı karıştırmasın bu kişiden size sadece ruhsal gerilim yada hayal kırıklıkları gelebilir. Sağlığınız için biraz dikkatli olmalı ve spor kazalarından korunmalı özellikle Bel bölgenizle ilgili sürpriz rahatsızlıklar canınızı sıkabilir. Egzersiz yada fizik tedavi programları yapıyorsanız ihmalci olmayın. Kardeşiniz veya yakınlarınızın kaynaklarıyla ilgilenmeniz onları yönetmeniz gerekebilir. Korku ve endişelerinizle yüzleşmenizi gerektiren olaylar tecrübe edebilirsiniz. Sosyal Hayatınızın gizli kalan yönleri, sizi rahatsız etmesine özen gösterin. 



KOVA BURCU 
Sevgili kova bu ay maddi konulara ağırlık veriyorsunuz özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz. Maddi  geleceğiniz adına eski hesapları gözden geçirmek doğru bir hareket olacak 10 ağustos dolunay burcunuzda sizi iş ve mesleki alanlarınızda daha hümanist düşünmeniz konusunda etkilerken marsın bu dönem kariyerinizi ve kaderinizi rekabet konutları'ya yoğun hedeflerinizi gerçekleştirmek çevre iletişimlerinizde ve ilişkilerinizde  imajınızı korumak ve geliştirmek için savaşabilirsiniz. Bu dönem ayrıca çalıştığınız iş yerinde ve yaptığınız işlerde  üst yönetim, devlet, haklarınız ve hakikatleriniz adına yoğun çekişmeler söz konusu Mesleki değişimler gündeme gelebilir. dost çevreniz de bir değişim olabilir yeni dostluklar arkadaşlıklar kuracaksınız. size motivasyon kazandıracak dostlar seçeceksiniz. .Geçmiş aylarda; eşinizin, arkadaşınızın veya sevgilinizin romantik aşk gösterileri ve duygusal paylaşımlarınız size göre yeterli değildi ayın 20/21/22/23/24/25 günlerinde Artık, daha somut ilişkilere önem vereceksiniz. Maddi konular üzerine sıkıntılarınızı aşıyorsunuz. Huzurunuzu ve güvenliğinizi tehdit edecek konularda tutumlu davranmak çok faydalı olacaktır. Ortaklaşa yaptığınız işler varsa, oldukça başarılı olabilirsiniz. Ortak kazançlarınıza ilişkin farklı ve ilginç kararlar alabilirsiniz. Ani kararlar alarak para kazandığınız işten ayrılabilir, borç alarak riske girebilirsiniz. Kar-zarar dengesini iyi tutturarak bu dönemden geçmeyi  para ve yatırım olayları çok yoğun yaşanacak. Bazılarınız bir miras bazılarınız ise borç alıp verme ile uğraşacak. Ödemeler ve bazı maddi beklentilerinize güvenerek işlerinizde ilerleme fırsatlarına da sahip oluyorsunuz.Bazı parasal beklentiler gerçekleşecek. Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmelere şahne olacak. Kişisel harcamalarınız arttıracak. Dış görünüşünüze para harcayabilirsiniz. Ayın son haftası Satürn'ün acısı size geleceğe yönelik planlarda, iş yaşamında zorunlu değişimler yaşayacağınıza ve bazı testlerden geçeceğinize işaret edebilir. İş hayatında şartları koruyabilmek, başarılı olabilmek için çok çalışmak, özenli dikkatli ve sabırlı olmak çok önemli olacaktır. Kararlı olmak sabır göstermek ilkeli davranmak sizin için çok önemli aşk hayatınızda Kalbi boş olan kova burçları içinizde bazı yeni aşk fırsatları söz konusu Evli ve ilişkisinde sorun yaşayan Kovalar için evliliğinizi gözden geçirdiğiniz eşinizi zaman zaman eleştirdiğiniz bir ay Sağlıklı bir süreçtesiniz fakat Enerjinizi doğru kullanmalısınız kendinizi çok yormayın. Özellikle ayın  25/26/27/28 uyku ve beslenme düzeninize ne kadar önem veriyorsunuz. 

  
BALIK BURCU 
Sevgili balık bu ay tüm isteklerinize kavuştuğunuz her anlamda hayattan istediğinizi alacağınızdönemsel olarak yaşadığınız sıkıntıları yaşamadığınız ay olac  İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yüksek öğrenimde, yurtdışı eğitim programlarında, seyahatlerde, yabancılarla olan iş ve ilişkilerde engel ve sorumluluklarınıza çözüm buluyorsunuz. İş yükünüz özellikle ayın 15/16/17/18/19/20 günlerinde  artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi balıklar için bu ay çocuklarının okul hayatlarındaki değişim düşüncelerinde çocuklarına baskı oluşturmamalı. Ayrıca bu yıl yurt dışı işleri yapıyor yad yapmayı planlıyorsanız şanslı ve de kazançlı çıkabilirsiniz. Ayın 25/26/günlerinde aşka sevgiye yönelik fikir ve sohbetler teklifler öne çıkacak. İlişkinizde duyarlı ve koruyucu tarafınız öne çıkabilir. Döneminde enerjinizi kişisel gelişim faaliyetlerine harcayabilirsiniz. İnançlarınız için savaşmak, yaşam felsefeniz doğrultusunda yol almak isteyebilirsiniz 24 Ağustos güneş Uranüs zorlayıcı acısı biraz kendinizi biraz huzursuz hissetmenize etki edebilir.Ama düpedüz duygularınızı dizginleyip mantıklı olursanız sorun yaşamaktan uzak kalabilirsiniz.ayın 22/23/24/25 günlerinde evinize evcil hayvan da alabilirsiniz.Sağlıkta özellikle romatizmal hastalıklar konusunda dikkatli olmalı Boyun tutulmaları gibi sıkıntılarınız olabilir.28 ağustos yeni ay karşıt burcunuz başak burcunda sizi İş temponuz ve günlük koşturmacalarınız artması yönünde etkiliyor sözleşme ve evraklarla uğraşıyor olacak.  Hayatınızda önemli kararlar alıyor gibisiniz, bu iş ve özel ilişkiniz ile ilgili olabilir, önemli kararlar aldıracaktır bu Yeni Ay. Yön duygusunu yeniden yakalama fırsatı yakalayacaksınız  Sürüncemede giden ilişkinizi halletme enerjisi bulacaksınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder